Linka 199

Štítek: who

nejčastější štítky

Jak se vyhnout rakovině z uzenin? Jezte lamí maso, radí Bolivijci

Světová zdravotnická organizace čelí kvůli zařazení uzenin a zpracovaného masa na seznam karcinogenů vlně kritiky. Bolivijské ministerstvo zdravotnictví však zprávu přivítalo a vyzvalo obyvatele planety, aby červené maso ve svém jídelníčku nahradili masem z lam. Další články k tématu:Uzeniny způsobují rakovinu, potvrdila WHO. Dala je na seznam k plutoniuRakovinotvorné maso? Čeští uzenáři studii zdravotníků zpochybňujíTuk a dehet vede k rakovině odjakživa, říká lékař o uzení. Tabák je horší

Štítky: aby organizace sv seznam maso who uzenin zdravotnick masn rakovin

Zdroj: zpravy.idnes.cz

IEA: I malý nárůst investic výrazně zlepší kvalitu ovzduší a sníží předčasná úmrtí

Nová strategie IEA, založená na existujících technologiích a praktikách, dokazuje, že i relativně malé navýšení investic do energetiky může přinést až 50% snížení nebezpečných emisí do roku 2040,  a tím i snížení předčasných úmrtí u více než 3 milionů lidí ročně. Nízká kvalita ovzduší je přitom podle WHO čtvrtá nejvyšší hrozba pro lidské zdraví. Podle odhadů Světové zdravotnické organizace Publikováno na webu oEnergetice.cz

Štítky: lidí úmrtí snížení ovzduší investic milionů emisí iea who milionů lidí

Zdroj: oenergetice.cz

Souhrn událostí uplynulého dne – 12. 11. 2015

Ze zákona o tržní síle pomohlo zejména zkrácení doby splatnosti. Uzeniny a rakovina? Jen fáma, uklidňují odborníci po varování od WHO. Pokud nezaprší, přijdou problémy. Zájem českých potravinářů o chráněná označení EU slábne kvůli papírování.

Štítky: od splatnosti doby z papírování doby splatnosti who ze zákona o ze zákona

Zdroj: www.agris.cz